Tijdschrijven

Legalsense maakt tijdregistratie persoonlijk

Tijdschrijven; niet de grootste hobby voor de meeste advocaten, maar wel cruciaal voor het succes van uw kantoor. Een professioneel tijdschrijfsysteem dat meedenkt met de gebruiker is hiervoor een must. Legalsense zorgt voor comfortabel en flexibel tijdschrijven op basis van de voorkeuren van de tijdschrijver. Tijd wordt accurater en meer gedetailleerd geschreven. Een voordeel voor uw kantoor, een groot pluspunt voor uw cliënt.

Schrijf tijd op uw manier

Legalsense vergemakkelijkt het proces van tijdregistratie. Persoonlijke voorkeuren zijn een belangrijke factor voor zorgvuldig gebruik. Tijd kan op meerdere manieren ingevoerd en aan het juiste dossier gekoppeld worden, zoals door het instellen van diverse timers.

Snel tijd registeren, ook onderweg

Snelheid en eenvoud dragen bij aan een efficiënt gebruik van een tijdregistratiesysteem. Zoek snel naar eerder geschreven tijdsregels en voer overal en altijd bestede tijd in met de iPhone app.

%

Inzicht in uw productiviteit

Doordat gewerkte uren worden gekoppeld aan dossiers behoudt u het overzicht. De laatst geschreven tijd wordt door Legalsense altijd direct weergegeven. Zo heeft u onmiddellijk inzicht in de productiviteit van de afgelopen dagen.

Fixed-fee en budgetten instellen

Steeds meer advocatenkantoren werken met alternatieve prijsstellingen zoals fixed fee, of het werken op uurbasis met een zeker maximum. Het in de gaten houden van de gerealiseerde uren/bedragen en de resterende tijd is van groot belang. Legalsense zorgt dat de kosten nooit onverwacht worden overschreden.

“Tijdschrijven is geen hobby, dus het moet zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. Daarnaast is het ook belangrijk dat alle essentiële financiële informatie gemakkelijk uit het systeem kan worden gehaald. We hoorden positieve verhalen over Legalsense en werden vooral warm van het gebruiksgemak.”

Meer lezen

Jerome Tijssen Finance Manager

Finance Manager, Taxand

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.