Rapporteren

Met Legalsense weet u exact wat er speelt

Legalsense biedt overzichtelijke rapportages en dashboards op basis van relevante criteria. Ze geven in één oogopslag exact die data die u nodig heeft. Zo houdt u uzelf en uw team scherp, uw zaak onder controle en uw kantoor succesvol. Met Legalsense weet u exact wat er speelt.

Zelf bouwen aan succes

Rapporten maken op basis van uw criteria. Selecteer uw bouwstenen en creëer een professioneel rapport in een handomdraai. Van een uitgebreide managementrapportage, wekelijks urenoverzicht tot een performance rapport; u bouwt, richt in en profiteert.

Maak het persoonlijk

Legalsense zorgt ervoor dat data persoonlijk wordt, afgestemd op het individu. Maak met een dashboard datgene inzichtelijk wat voor u belangrijk is. Of creëer performance rapporten voor het meten van persoonlijke groei van uw medewerkers ten aanzien van gestelde doelen, zoals omzet en uren.

Business Intelligence

Zorg dat de juiste mensen op het juiste moment over de juiste informatie beschikken. Met Legalsense kunt u met duidelijke rapportages en analyses weloverwogen beslissingen nemen.

“Alle gegevens zijn heel makkelijk te raadplegen en bovendien zijn er veel gegevens, in de vorm van rapporten, beschikbaar (bijv. gegevens per fee earner, per branche, per cliënt, per dossier etc.). Wat bij de keuze voor Legalsense uiteraard ook meespeelt, is de aantrekkelijke prijs.”
Jessica Niezen

Partner, Ovidius Law

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.