Tarieven

Duidelijkheid en eenvoud. Dat geldt ook voor onze tarieven.

Legalsense houdt van open en eerlijk zakendoen. Daarom doen wij ook niet spannend over onze tarieven. Deze zijn marktconform en de prijs-kwaliteit verhouding is perfect uitgebalanceerd.

Uw kantoor online voor een aantrekkelijk tarief

Legalsense is beschikbaar vanaf een vast bedrag per gebruiker per maand. U betaalt alleen voor fee-earners. Secretaresses, boekhouder en overig administratief personeel maken gratis gebruik van de applicatie.

Snel aan de slag tegen lage kosten

Legalsense voorziet in de basisbehoefte, zonder poespas. Door deze eenvoud kan iedere gebruiker intuïtief, zonder training, aan de slag. Legalsense is eenvoudig op maat in te richten en wordt met minimale aanvangsinvestering geheel naar wens opgeleverd.

Bespaar op IT kosten

Kostenbesparing staat bij veel kantoren hoog op de agenda. Legalsense is eenvoudig te beheren, tegen minder kosten. U bespaart op onderhoudskosten, upgrades en eenmalige investeringskosten doordat er geen aparte server nodig is.

“De begeleiding en oplevering vanuit Legalsense verliep vlekkeloos en de open, no-nonsense houding sprak ons erg aan. Wanneer we een keer een vraag hebben, dan worden we razendsnel geholpen. We streven als kantoor altijd naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ook dat hebben we in Legalsense gevonden: uitstekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs.”

Meer lezen

John van Halderen

Partner, Hiemstra Van Halderen Advocaten

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.