Legalsense biedt het meest complete rekenprogramma voor ontslagvergoedingen

Voordelen voor uw praktijk

Complete en gedetailleerde berekening
De volledige berekening stapsgewijs inzichtelijk gemaakt: U weet zeker dat het goed zit en kunt cliënten of collega’s uitleggen waarom.

Eenvoudig wisselen tussen verschillende formules
Alle actuele varianten van de kantonrechtersformule en ontslagvergoedingsberekeningen worden ondersteund. Andere formule toepassen? Eén klik en u ziet het resultaat.

Meerdere werknemers en meerdere zaken
Houd uw dossiers eenvoudig online bij: beheer zaken en werknemers veilig en eenvoudig. Per dossier heeft u zo eenvoudig inzicht in alle gegevens – vooral handig bij grotere reorganisaties.

Microsoft Excel import en export
Voor grotere dossiers is importeren uit Excel en het exporteren van data een onmisbare productiviteitsverbetering. De geëxporteerde gegevens kunt u zelf in Excel verder opmaken en aan uw cliënt of collega presenteren.

Voor wie?

Voor particulieren en zzp-ers

  • Uitsluitend voor particulieren en zzp-ers.
  • Is geldig voor één jaar.
  • Nu tijdelijk slechts 49 euro.

Voor bedrijven en organisaties

  • Tot 10 gebruikers.
  • Is geldig voor één jaar.
  • Slechts 245 euro.

“Ik ben zeer te spreken over jullie applicatie. Mijn hele sectie is overigens tevreden. Erg gebruiksvriendelijk en in de praktijk ook handig, zeker nu de berekening met de nieuwe kantonrechtersformule toch minder eenvoudig valt te maken dan met de oude formule. Handig is dat ook de oude formule van 2008 nog wordt ondersteund. Veel sociaal plannen werken nog met de oude formule. De tool om de berekening in een Excelbestand te kopiëren is ook erg handig.”

Arnold Birkhoff

Kneppelhout & Korthals Advocaten

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.