Over Legalsense

Wij zijn Legalsense. Leuk kennis te maken.

Software leveren die het leven aangenamer maakt, dat is onze passie. Dagelijks ondersteunen wij advocatenkantoren in het top, midden en klein segment, met het behalen van hun doelstellingen. Inmiddels mogen we ca. 350 advocatenkantoren en juridische dienstverleners van één tot meer dan honderd fee-earners tot onze tevreden klanten rekenen.

Hoe het begon

Legalsense is in 2009 opgericht met als doel om krachtige en toegankelijke software voor advocaten te maken. Inmiddels is Legalsense als software leverancier niet meer weg te denken in de Europese juridische sector. Met veel overgave ontwikkelt het team software waar juridische professionals intuïtief en efficiënt mee werken, ook als de onderliggende processen complex zijn.

Bram Braakman

Bram is een echte all-round IT en Web specialist. Hij heeft ruim twaalf jaar ervaring in de automatisering van de juridische praktijk, ook wel Legal IT genoemd. Hij combineert goed luisteren naar de wensen van de eindgebruiker met een scherp oog voor detail en het geven van een helder advies. Hij volgt de ontwikkelingen in de Legal IT op de voet en wordt door klanten geprezen om zijn ruime blik en grenzeloze klantvriendelijkheid.

Johan Birkhoff

Johan is werkzaam in de rol van commercieel manager met als doel het verder uitbreiden van het klantportfolio en het vergroten van de commerciële activiteiten binnen Legalsense. Hij heeft ervaring opgedaan vanuit eerdere dienstbetrekkingen in de advocatuur en weet daarmee in te spelen op de behoeften die bij advocatenkantoren spelen. Johan houdt van transparante communicatie en zal daarbij altijd een eerlijk advies afgeven.

Anna Nemirova

Anna is werkzaam als manager development binnen Legalsense. Ze heeft meer dan 9 jaar ervaring binnen de IT. Ze is gespecialiseerd in het beheren van internationale online projecten en werkt onder andere met agile, scrum en Kanban.  Daarmee heeft Anna de skills en ervaring om organisatorische problemen tot een goed einde te brengen.

Fleur de Regt

Fleur is software developer binnen het Legalsense ontwikkelteam. Met haar bèta-achtergrond is ze goed in staat problemen te analyseren en er een passende oplossing voor te bedenken. Ze haalt voldoening uit het omzetten van gebruikerswensen in goedwerkende software.

Sjoerd Job Postmus

Sjoerd Job leidt sinds 2016 het ontwikkelteam van Legalsense. Van jongs af aan is Sjoerd Job al bezig met het ontwikkelen van software. Door zijn nieuwsgierige aard is hij in staat zich in snel tempo bekend te maken met nieuwe terreinen. Door zijn eerdere werkervaring heeft hij oog voor de veiligheid, stabiliteit en snelheid van het platform.

Daniël van der Mark

Daniël is sinds eind 2015 consultant bij Legalsense. Hij is praktisch ingesteld en klantgericht, hij lost problemen op, verzorgt trainingen en helpt Legalsense klanten om hun werkprocesssen te optimaliseren.

Frank van der Pluijm

Tijdens de studie al geïnteresseerd in de relatie tussen organisatie en automatisering, heeft Frank altijd oog gehad voor het grote plaatje. Onder het motto “eerste organiseren, dan pas automatiseren” heeft hij in het verleden zijn automatiseringskennis toegepast in de context van uitgeverijen. Nu past hij sinds 2018 zijn ervaring toe als developer bij Legalsense.”

Fleur Sikking

Fleur Sikking is werkzaam als consultant binnen Legalsense. Ze is ruim 20 jaar werkzaam binnen de IT-sector, waarvan een groot deel als communicator tussen management, ontwikkelaars en gebruikers binnen de financiële sector. Fleur is klantgericht en een kei in het motiveren en enthousiasmeren van mensen zowel binnen als buiten Legalsense.

Lisette van Cruijningen

Lisette is sinds begin 2017 werkzaam bij Legalsense als consultant. Lisette heeft ervaring als beheerder aan de kant van de klant, maar ook als consultant aan de kant van de leverancier, waarbij ze onder andere software implementaties begeleidde. Daarnaast heeft ze een meesterstitel en werkte ze als bedrijfsjurist. Lisette is goed in het vertalen van de wensen van een klant naar de software, en omgekeerd.

Peter Hijma

Peter werkt sinds 2019 bij Legalsense in de rol van developer. Hij heeft een achtergrond in de wiskunde en is sinds 2016 werkzaam in de IT. Sinds die tijd heeft hij ervaring als programmeur opgedaan in verschillende vakgebieden. Peter is analytisch en in staat om complexe zaken gestructureerd aan te pakken.

Bram Inpijn

Bram is werkzaam als Junior Consultant binnen Legalsense .Hier houdt hij zich bezig met Projectmanagement en Support.  Hij is onderzoekend van nature en helpt klanten graag het meest uit het pakket te halen.

Ontwikkelteam

Legalsense bestaat verder uit een team van ontwikkelaars en systeembeheerders die continu werken aan het verbeteren en uitbreiden van de software.

Kom jij erbij?

Op dit moment groeien we erg hard en zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team in de vorm van:

  • Ervaren software developer (Python)
  • Project- en productondersteuner

Klik hier voor meer informatie over onze zoektocht naar enthousiaste en ambitieuze mensen.