Over Legalsense

Wij zijn Legalsense. Leuk kennis te maken.

Software leveren die het leven aangenamer maakt, dat is onze passie. Dagelijks ondersteunen wij advocatenkantoren in het top, midden en klein segment, met het behalen van hun doelstellingen. Inmiddels mogen we ca. 300 advocatenkantoren en juridische dienstverleners van één tot meer dan honderd fee-earners tot onze tevreden klanten rekenen.

Hoe het begon

Legalsense is in 2009 opgericht met als doel om krachtige en toegankelijke software voor advocaten te maken. Inmiddels is Legalsense als software leverancier niet meer weg te denken in de Europese juridische sector. Met veel overgave ontwikkelt het team software waar juridische professionals intuïtief en efficiënt mee werken, ook als de onderliggende processen complex zijn.

Bram Braakman

Bram is een echte all-round IT en Web specialist. Hij heeft ruim tien jaar ervaring in de automatisering van de juridische praktijk, ook wel Legal IT genoemd. Hij combineert goed luisteren naar de wensen van de eindgebruiker met een scherp oog voor detail en het geven van een helder advies. Hij volgt de ontwikkelingen in de Legal IT op de voet en wordt door klanten geprezen om zijn ruime blik en grenzeloze klantvriendelijkheid.

Peter van Grootheest

Peter heeft 10 jaar ervaring in de juridische markt en werkt sinds 2013 bij Legalsense. Peter zoekt voor klanten graag naar oplossingen met een sterke toegevoegde waarde. Zijn kracht is het boven water krijgen van de meerwaarde voor de klant. Hij kijkt daarbij altijd nauwkeurig naar de belangen van de klant.

Sjoerd Job Postmus

Sjoerd Job leidt sinds 2016 het ontwikkelteam van Legalsense. Van jongs af aan is Sjoerd Job al bezig met het ontwikkelen van software. Door zijn nieuwsgierige aard is hij in staat zich in snel tempo bekend te maken met nieuwe terreinen. Door zijn eerdere werkervaring heeft hij oog voor de veiligheid, stabiliteit en snelheid van het platform.

Fleur de Regt

Fleur is software developer binnen het Legalsense ontwikkelteam. Met haar bèta-achtergrond is ze goed in staat problemen te analyseren en er een passende oplossing voor te bedenken. Ze haalt voldoening uit het omzetten van gebruikerswensen in goedwerkende software.

Lisette van Cruijningen

Lisette is sinds begin 2017 werkzaam bij Legalsense als consultant. Lisette heeft ervaring als beheerder aan de kant van de klant, maar ook als consultant aan de kant van de leverancier, waarbij ze onder andere software implementaties begeleidde. Daarnaast heeft ze een meesterstitel en werkte ze als bedrijfsjurist. Lisette is goed in het vertalen van de wensen van een klant naar de software, en omgekeerd.

Daniël van der Mark

Daniël is sinds eind 2015 consultant bij Legalsense. Hij is praktisch ingesteld en klantgericht, hij lost problemen op, verzorgt trainingen en helpt Legalsense klanten om hun werkprocesssen te optimaliseren.

Christopher Zweers

Chris is software developer binnen het Legalsense ontwikkelteam. Chris combineerde een bachelor medische biologie met bachelor rechten en kwam er toen achter dat hij graag wil bouwen aan een product. Hij vindt het leuk om zowel bezig te zijn met de achterkant van de software als met de gebruikerservaring (front-end).

Fleur Sikking

Fleur Sikking is werkzaam als consultant binnen Legalsense. Ze is ruim 20 jaar werkzaam binnen de IT-sector, waarvan een groot deel als communicator tussen management, ontwikkelaars en gebruikers binnen de financiële sector. Fleur is klantgericht en een kei in het motiveren en enthousiasmeren van mensen zowel binnen als buiten Legalsense.

Frank van der Pluijm

Tijdens de studie al geïnteresseerd in de relatie tussen organisatie en automatisering, heeft Frank altijd oog gehad voor het grote plaatje. Onder het motto “eerste organiseren, dan pas automatiseren” heeft hij in het verleden zijn automatiseringskennis toegepast in de context van uitgeverijen. Nu past hij sinds 2018 zijn ervaring toe als developer bij Legalsense.”

Ontwikkelteam

Legalsense bestaat verder uit een team van ontwikkelaars en systeembeheerders die continu werken aan het verbeteren en uitbreiden van de software.

Kom jij erbij?

Op dit moment groeien we erg hard en zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team in de vorm van:

  • Ervaren software developer (Python)
  • Project- en productondersteuner

Klik hier voor meer informatie over onze zoektocht naar enthousiaste en ambitieuze mensen.