Accuraat tijdschrijven is – door groeiende concurrentie en ‘shoppende’ cliënten – belangrijker dan ooit. Helaas zijn ook de drempels om hier keurig gehoor aan te geven hoger dan ooit tevoren. De communicatie met cliënten gaat vliegensvlug en door de hectiek van alledag vliegt de tijd. Hierdoor verdwijnt nauwkeurig tijdschrijven naar de achtergrond. Legalsense en TIQ (www.tiqtime.com) geven tijdsregistratie en dossierbeheer een nieuwe dimensie door de vleugels ineen te slaan.

Voordeel integratie TIQ en Legalsense
Een voorbeeld: u opent aan het begin van iedere werkdag TIQ (tijdschrijven) en Legalsense (online praktijkmanagement) – via de app of desktop. Ieder telefoontje, mailtje en opgesteld document wordt door TIQ opgepikt en als tijdsregel, op het dossier zoals bekend in Legalsense, vastgelegd. Al deze activiteiten valideert u gedurende of aan het einde van de dag. Na goedkeuring staat deze tijd in Legalsense op het juiste cliëntdossier geboekt, waarna het declaratieproces in gang gezet wordt.

Er lekken geen uren weg, u neemt frustratie bij de gebruikers weg – tijd wordt automatisch geregistreerd – en uw digitale dossierbeheer klopt als een bus. And last but not least: uw cliënten ontvangen keurig kloppende facturen, wat leidt tot minder discussie en een snellere betaling.

Waarom kiezen voor verschillende systemen?
Het naadloos integreren van gespecialiseerde pakketten noemen wij een ‘best of breed’ oplossing. Waarom wij daarin geloven? Iedere leverancier houdt volledig focus op zijn techniek. Hierdoor is hij in staat op de allerbeste manier in te spelen op de actuele behoefte van uw kantoor op dat specifieke bedrijfsonderdeel. Door deze individuele sterke schakels te verbinden, creëert u de best mogelijke werkomgeving voor uw kantoor. Diverse kantoren, zoals Kneppelhout & Korthals hebben inmiddels al voor deze werkomgeving gekozen. Do we need to say more?

Integratie met 25% korting
Bent u het gemopper rondom tijdsregistratie beu en wordt de drang om online uw dossiers met gemak te beheren steeds groter, kies dan voor deze gouden combinatie. U profiteert tot 1 september 2018 van 25% korting op het eerste jaar van beide licenties.