— Persbericht —

Legalsense, een toonaangevende leverancier van online praktijkmanagement software voor juridische professionals, heeft vandaag aangekondigd dat Eric-Jan van Alten per 1 september 2022 is toegetreden tot het bedrijf als Chief Executive Officer (CEO). Van Alten treedt toe om leiding te geven aan de strategische internationale expansie van het bedrijf.

Als algemeen directeur en CEO zal Eric-Jan verdere stappen zetten om Legalsense internationaal te laten groeien met behoud van de hoge kwaliteitsnormen en uitstekende reputatie van het bedrijf. Daarnaast zal hij zich richten op het behouden en uitbreiden van het toegewijde en professionele team om de productontwikkelingsstrategie en customer support verder uit te bouwen.

Eric-Jan heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in het werken voor en met praktijkmanagement software leveranciers en hun implementatiepartners in de juridische sector, meest recent als Aderant’s Senior Sales Director EMEA.

“Eric-Jan is de perfecte kandidaat om Legalsense te leiden”, aldus Legalsense eigenaar en oprichter Bram Braakman. “Met zijn financiële achtergrond, diepgaande branchekennis, leidinggevende ervaring en indrukwekkende staat van dienst op het gebied van het realiseren van groei, is hij de juiste man voor deze functie. Ik kijk uit naar de samenwerking met Eric-Jan om onze bestaande klanten te blijven bedienen en de lange termijngroei van het bedrijf te stimuleren.

Over Legalsense
Legalsense is een toonaangevende online praktijkmanagement software (SaaS) ontwikkelaar en leverancier voor juridische professionals, met het hoofdkantoor in Utrecht, Nederland. De software stelt professionals in staat om intuïtief en efficiënt te werken zonder uitgebreide training. Kijk voor meer informatie op www.legalsense.nl