Integraties

Een ideale werkomgeving. Dat is de kracht van samenwerking.

Legalsense is een specialist in praktijkmanagement. Buiten die gebieden levert Legalsense een geïntegreerde totaaloplossing in samenwerking met andere online specialisten zoals; Twinfield, NetDocuments, Epona DMSforLegal, Epona ContactManager, Custodian for Legal (Transform Data), Contentworker by Formpipe en iManage Work(site).

Best of Breed

Legalsense focust zich op dat waar zij goed in is, net als vele andere SaaS aanbieders. Er is een volwaardig aanbod aan online pakketten voor een specifiek bedrijfsonderdeel. CRM, document management, dossierbeheer, boekhouding, e-mail, tijdschrijven. Legalsense integreert uw persoonlijke keuzes tot een totaaloplossing naar uw smaak.

Het beste van alle werelden

Kantoren willen én kunnen weer kiezen, en dan valt de keuze steeds vaker voor SaaS-aanbieders om het beste van alle werelden te combineren in een voor hun ideale wereld. Legalsense zorgt voor een naadloze integratie, met Legalsense als uw eerste aanspreekpunt.

Document management

Compleet digitaal dossierbeheer wordt meer en meer gemeengoed binnen de advocatuur. Legalsense werkt samen met diverse marktpartijen voor document management en document creatie. Gegevens in Legalsense worden uitgewisseld zodat er geen dubbele invoer nodig is.

Customer Relationship Management

De persoonlijke relatie met uw cliënt wordt steeds belangrijker. Kantoren die willen werken aan een optimale klantbeleving kiezen steeds vaker voor een CRM-pakket. Legalsense koppelt en zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling. Zo kent u uw klant tot in detail.

%

Financiële administratie

Twinfield is absoluut marktleider in online boekhoudsoftware in Nederland. Gegevens tussen de twee programma’s worden automatisch op de achtergrond uitgewisseld. Deze combinatie resulteert in een krachtig praktijkmanagement en financieel management oplossing.

“We hebben gekozen voor een aantal best-of-breed softwarepakketten die ieder uitblinken in de functies die ze aanbieden en gekoppeld met elkaar geleverd konden worden. De keuze voor Legalsense was relatief eenvoudig: er was geen ander pakket dat op dezelfde manier een groot scala aan functies op een gebruikersvriendelijke manier aanbiedt.”

Meer lezen

Bart Snoek

Facility Manager, TeekensKarstens

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.