Functionaliteiten

Beheer eenvoudig online uw gehele kantoor

Cliënten, dossiers, tijdregistratie en declaraties zijn op één centrale plaats voor u beschikbaar. Zo houdt u het overzicht.

TIJDSCHRIJVEN

Voldoe aan de verwachtingen van uw cliënt met correcte facturen en een gedetailleerd beeld van de bestede tijd. Legalsense maakt tijdsregistratie eenvoudig en effectief. Schrijf tijd zoals u dat wenst, ook onderweg, bijvoorbeeld op uw iPhone.

DOSSIERBEHEER

Legalsense zet uw cliënt centraal. Maak snel nieuwe cliënten en dossiers aan en beheer deze met eenvoud en overzicht. In een oogopslag heeft u alle cruciale informatie inzichtelijk, zoals cliënt- en debiteurgegevens, declaratie en omzet.

DECLAREREN

Behaal direct winst met een volledig digitaal declaratieproces. Voorkom dubbel werk, stel een declaratie met enkele klikken beschikbaar, pas deze naar wens aan en verstuur de factuur per e-mail. Uiteraard volledig voorzien van uw huisstijl.

RAPPORTEREN

Altijd actueel inzicht met overzichtelijke rapportages en dashboards. Op basis van gewenste criteria heeft u direct die data voorhanden die nodig zijn om uw zaken, team of kantoor succesvol te managen.

 “Bij de start van Maverick waren we op zoek naar een eenvoudig te gebruiken pakket dat toch alles biedt wat we nodig hebben. We wilden geen overbodige toeters en bellen die het systeem alleen maar complexer in het gebruik zouden maken. We hebben verschillende pakketten bekeken en vergeleken en zijn uitgekomen bij Legalsense. Wij zijn erg tevreden over Legalsense; het is erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn wij zeer te spreken over de service die wij ontvangen.”

Maverick

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.