Declareren

Gemak dient de mens. Legalsense de advocatuur.

Uw declaratieproces is van groot belang; uw kantoor wil immers graag betaald worden. Een op maat ingericht werkproces kan het facturatieproces, voorzien van uw huisstijl, volledig digitaal afhandelen.

Een advocaat kan de was doen

Met Legalsense kan iedere gebruiker met minimale instructies declaraties opstellen en verzenden. Legalsense biedt zeer uitgebreide mogelijkheden voor een automatische opmaak. Mocht u aanpassingen willen maken dan wijkt u eenvoudig van de eerder ingestelde standaarden af.

Binnen enkele minuten een factuur de deur uit

Legalsense combineert eenvoud en snelheid door standaardisering. Gebaseerd op de werkwijze die u prettig vindt. Uiteraard met uitgebreide opties in het geval van afwijkingen. Met enkele klikken staat de maandelijkse declaratie klaar voor verzending.

Workflow voor digitale afhandeling

Op basis van een vooraf gedefinieerd proces worden taken en acties in uw declaratieproces geautomatiseerd. U ontvangt een seintje als er iets voor u klaarstaat. Hetzelfde geldt voor uw collega. Of het nu een controleslag of verzending betreft, Legalsense ontzorgt.

Versturen per e-mail

De wens naar digitale facturen groeit. U kunt hieraan voldoen door uw facturen, professioneel voorzien van uw huisstijl, per e-mail te verzenden.

“Wat ons met name aansprak in Legalsense is de gebruiksvriendelijkheid en de intu├»tieve lay-out. We konden er gelijk mee aan de slag en hadden geen training nodig om bijvoorbeeld een declaratie te maken. We zijn geheel overgestapt op digitale dossiers en kunnen daar op een intu├»tieve manier via Outlook en Word mee werken. Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen.”

Verder lezen

Erwin van Nijnatten

Partner, Fender Advocaten

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.