logo-deHaan

Het grootste kantoor van Noord Nederland De Haan Advocaten & Notarissen, heeft Legalsense geselecteerd om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Het huidige totaalpakket heeft het plafond bereikt en wordt vervangen door branche-specifieke oplossingen, waarvan in de praktijk is bewezen dat de pakketten goed samenwerken.

Legalsense B.V. is geselecteerd om het praktijkmanagement te optimaliseren. Legalsense is specialist in tijd schrijven, cliënten- en dossierbeheer, declareren en rapportages. Voor de financiële administratie zal De Haan Twinfield gaan gebruiken. Twinfield is marktleider in online boekhouden. Om de inkoopfacturen te automatiseren zal Basecone worden ingezet.

Naast Legalsense, Twinfield en Basecone zal De Haan ook Epona DMSforLegal, ContactManager en LegalWord in gebruik nemen. Deze software zal De Haan in staat stellen om te werken met een volledig digitaal dossier, een gecentraliseerd relatiebeheersysteem en snel en eenvoudig systeem om documenten te creëren met een professionele en consistente opmaak.