Boekhouden

Boekhouden is een vak, samenwerken een kunst

Boekhouden is een vak en specifieke software hiervoor een onmisbaar stuk gereedschap. Legalsense erkent het belang van de persoonlijke voorkeur van boekhouders voor vakspecifieke software. Om die reden biedt Legalsense standaard koppelingen met de belangrijkste spelers. Zo combineert Legalsense de wensen van juristen met die van financiële medewerkers en vertaalt deze naar een comfortabele werkomgeving, waar zorgeloos samenwerken voorop staat.

Twinfield en Legalsense; een gouden combinatie

Twinfield is absoluut marktleider in online boekhoudsoftware in Nederland. Gegevens tussen de twee programma’s worden automatisch op de achtergrond uitgewisseld. Deze combinatie resulteert in een krachtige praktijkmanagement en financieel management oplossing.

Vereenvoudig uw boekhouding

Legalsense biedt voor de meeste boekhoudpakketten mogelijkheden voor het uitwisselen van gegevens. Zo blijft uw boekhouding eenvoudig up-to-date en wordt dubbel (invoer)werk voorkomen.

Koppeling met de bank

Via Twinfield is een koppeling met uw bank(en) mogelijk en worden bankmutaties direct geboekt. De betaalstatus komt ook in Legalsense beschikbaar zodat u snel kunt zien of uw cliënt de declaraties heeft betaald.

“Tijdens het opzetten van het kantoor liep onze praktijk gewoon door en daarom wilden we het liefst zo geruisloos mogelijk kunnen starten met nieuwe software. Legalsense was voor ons de perfecte match: overzichtelijke en gebruikersvriendelijke software waarmee we ons gelijk vertrouwd voelden. De software is verrassend compleet, zonder ’toeters en bellen’. De integratie met een boekhoudprogramma, in ons geval Twinfield, is erg prettig.”

Meer lezen

Inge Timmerman

Partner, Biesheuvel Jansen Advocaten

Ervaar vandaag nog het gemak van Legalsense

Vraag direct een vrijblijvende demo aan zodat u zelf kunt ervaren hoe prettig Legalsense werkt.